ADVERTENTIE

Bron :: fotek from Getty Images

Aardappelknödels gevuld met gerookt vlees

Ik kook regelmatig aardappelknödels gevuld met gerookt vlees in het weekend, als we op het platteland zijn.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6

Knoedels

  • 1 kg Aardappelen Toegevoegd aan
  • 320 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan

Vulling

  • 200 g gerookt vlees Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Eerst bereiden we de vulling voor. We snijden het gerookte vlees in kleine stukjes en bakken het ongeveer 10 minuten in een pan zonder vet. Daarna laten we het afkoelen.

2. Stap

Schil de aardappelen, rasp ze en laat ze uitlekken. Voeg dan de bloem en de eieren toe aan de aardappelen en kneed het deeg.

3. Stap

We vormen dumplings uit het deeg, waarin we gerookt vlees stoppen. Sluit vervolgens de dumplings en kook ze in gezouten water voor ongeveer 20 minuten.

4. Stap

We kunnen de knoedels serveren met gebakken spek.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten