ADVERTENTIE
Bron :: Milanfoto from Getty Images Signature
Aardappelpuree met varkensvlees
Een klassiek recept dat ook jij zult waarderen. Aardappelpuree met heerlijk varkensvlees dat je op koude dagen zal verwarmen. Het recept is eenvoudig en zal je verrassen met zijn bijzonder smakelijke resultaat.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Aardappelpuree
- 1 kg Aardappelen
- 100 ml melk
- 50 g boter
- Zout
Varkensvlees
- 1 kg varkenshaas
- 1 stuk Zout, peper, knoflook naar smaak
- 1 stukjes Bakolie
- 1 stukjes wortelen
- Meel
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Schil de aardappelen, snijd ze in kleinere stukjes en kook ze in gezouten water.
2. Stap
Als de aardappelen gaar zijn, gieten we ze af en voegen we melk en boter toe.
3. Stap
We stampen de aardappelen tot fijn puree.
4. Stap
We snijden het varkensvlees, kruiden het, bestrooien het met knoflook en bakken het aan beide kanten in de pan.
5. Stap
Vervolgens gieten we er water over en koken we het ongeveer 40 minuten samen met fijngehakte wortelen.
6. Stap
We verdikken de saus met bloem vlak voor het einde van het koken.