ADVERTENTIE

Bron :: FB: Homemade food

Aardappelsoep met halusky

Heerlijke en snelle aardappelsoep met groenten en halusky.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6

Soep

  • 4 stukjes Aardappelen Toegevoegd aan
  • 2 stukjes wortelen Toegevoegd aan
  • 1 stukjes koolrabi Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Peterselie Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Zout Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Zwarte peper Toegevoegd aan

Knoedels

  • 1 mok Meel Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • Zout Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Was en reinig de groenten en snijd ze in kleine blokjes.

2. Stap

Doe de groenten in de pan, voeg 1,5 liter water toe, zout en peper en laat het koken.

3. Stap

Bereid ondertussen de halusky voor. Meng in een kom bloem, eieren en zout. Maak kleine halusky en voeg ze toe aan de kokende soep.

4. Stap

Laat de soep nog 10 - 15 minuten koken, totdat de dumplings klaar zijn.

ADVERTENTIE
5. Stap

Serveer de soep warm.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Aardappelsoep met halusky

Heerlijke en snelle aardappelsoep met groenten en halusky.

60
Notulen
6
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Was en reinig de groenten en snijd ze in kleine blokjes.

2. Stap

Doe de groenten in de pan, voeg 1,5 liter water toe, zout en peper en laat het koken.

3. Stap

Bereid ondertussen de halusky voor. Meng in een kom bloem, eieren en zout. Maak kleine halusky en voeg ze toe aan de kokende soep.

4. Stap

Laat de soep nog 10 - 15 minuten koken, totdat de dumplings klaar zijn.

5. Stap

Serveer de soep warm.

Ingrediënten
Soep
4 stukjes
Aardappelen
2 stukjes
wortelen
1 stukjes
koolrabi
1 stukjes
Peterselie
1 theelepel
Zout
1 theelepel
Zwarte peper
Knoedels
1 mok
Meel
1 stukjes
ei
Zout