ADVERTENTIE
Bron :: FB: Varenie je radosť
Appel-chocoladetaart
Geweldig recept voor appel-chocoladetaart met een perfecte chocolade topping.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
Gereedschap
- 200 g gewoon meel
- 100 g suiker
- 125 g boter
- 1 stuk ei
- 1 stuk Bakpoeder
- 4 stuk Appels
- 150 g chocolade
Gereedschappen
- chocolade
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 180 graden en vet de bakplaat in.
2. Stap
We raspen de appels.
3. Stap
We smelten de chocolade in een waterbad.
4. Stap
We mengen vaak van de genoemde ingrediënten en gieten het op de bakplaat.
5. Stap
We bakken de appeltaart ongeveer 40 minuten.
6. Stap
Na het afkoelen gieten we er nog chocoladesaus overheen en versieren we het naar onze eigen inzicht.