ADVERTENTIE
Appel - kwarksneden zonder bakken!
Extra fris, lekker en eenvoudig. (27 x 23 cm)
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
6
Naar de bodem van de vorm
- 9 Stukken Grote koekjes
Appellaag
- 5 veľkých Appels
- 2 lepels Suiker
- 1 sap Met citroen
- Knijpen Ceylon kaneel
- 1 vanillepudding
- 500 ml Tekst
- 2 lepels Griesmeelsuiker in pudding
Kwarklaag
- 250 g Smeerbare kwark
- 200 ml Slagroom 33 procent
- 2 lepels Poedersuiker
- Knijpen echte vanille
- Optionele amandelschilfers om te bestrooien
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
20 min.
1. Stap
Schil de appels, snijd ze in stukjes. Bak ze in een pan samen met suiker, kaneel, sap van 1 citroen. Als de appels geen sap afgeven, voeg dan een beetje water toe. Bak tot ze zacht zijn.
2. Stap
We mengen vanillepudding met suiker in 0,5 l water en voegen dit toe aan de appels, laten het koken en gieten het over de voorbereide biscuits.
3. Stap
Laat het afkoelen.
4. Stap
Ondertussen kloppen we de slagroom met poedersuiker en vanille. We roeren de kwark erdoor en verspreiden de vulling over de afgekoelde appels.
5. Stap
Laat het afkoelen en voor het serveren kunnen we het bestrooien met amandelschilfers (die we goudbruin roosteren in een pan 💛)
6. Stap
Eet smakelijk 😍