ADVERTENTIE
Appelpannenkoekjes met yoghurtdip
Een gezonde snack zonder suiker, ook geschikt voor kinderen
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
3
Ingrediënten voor pannenkoeken
- 1 banaan
- 1 Appel
- 2 ei
- 20 g volkoren speltmeel
- 80 g havervlokken
- 1 Artikel Gemalen kaneel
Ingrediënten voor yoghurtdip
- 150 g witte yoghurt
- 2 Artikel cacao
- 1 Artikel Honing
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
10 min.
1. Stap
We prikken de banaan met een vork, schillen de appel, raspen deze en knijpen het sap eruit met onze handen. We mengen de geprakte banaan, geraspte appel, eieren, bloem, haver, kaneel en vervolgens vormen we pannenkoeken op een bakplaat die we hebben bekleed met bakpapier. Bak op 180 graden voor ongeveer 25 minuten.
2. Stap
Yoghurtdip: meng yoghurt + cacao + honing samen