ADVERTENTIE
Appelpannenkoekjes met yoghurtdip

Appelpannenkoekjes met yoghurtdip

Een gezonde snack zonder suiker, ook geschikt voor kinderen

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
3

Ingrediënten voor pannenkoeken

  • 1 banaan Toegevoegd aan
  • 1 Appel Toegevoegd aan
  • 2 ei Toegevoegd aan
  • 20 g volkoren speltmeel Toegevoegd aan
  • 80 g havervlokken Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Gemalen kaneel Toegevoegd aan

Ingrediënten voor yoghurtdip

  • 150 g witte yoghurt Toegevoegd aan
  • 2 Artikel cacao Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Honing Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

10 min.
1. Stap

We prikken de banaan met een vork, schillen de appel, raspen deze en knijpen het sap eruit met onze handen. We mengen de geprakte banaan, geraspte appel, eieren, bloem, haver, kaneel en vervolgens vormen we pannenkoeken op een bakplaat die we hebben bekleed met bakpapier. Bak op 180 graden voor ongeveer 25 minuten.

2. Stap

Yoghurtdip: meng yoghurt + cacao + honing samen

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Sona_Janickova

Appelpannenkoekjes met yoghurtdip

Een gezonde snack zonder suiker, ook geschikt voor kinderen

10
Notulen
3
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We prikken de banaan met een vork, schillen de appel, raspen deze en knijpen het sap eruit met onze handen. We mengen de geprakte banaan, geraspte appel, eieren, bloem, haver, kaneel en vervolgens vormen we pannenkoeken op een bakplaat die we hebben bekleed met bakpapier. Bak op 180 graden voor ongeveer 25 minuten.

2. Stap

Yoghurtdip: meng yoghurt + cacao + honing samen

Ingrediënten
Ingrediënten voor pannenkoeken
1
banaan
1
Appel
2
ei
20 g
volkoren speltmeel
80 g
havervlokken
1 Artikel
Gemalen kaneel
Ingrediënten voor yoghurtdip
150 g
witte yoghurt
2 Artikel
cacao
1 Artikel
Honing