ADVERTENTIE
Appelpannenkoekjes met yoghurtdip

Appelpannenkoekjes met yoghurtdip

Een gezonde snack zonder suiker, ook geschikt voor kinderen

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
3

Ingrediënten voor pannenkoeken

  • 1 banaan Toegevoegd aan
  • 1 Appel Toegevoegd aan
  • 2 ei Toegevoegd aan
  • 20 g volkoren speltmeel Toegevoegd aan
  • 80 g havervlokken Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Gemalen kaneel Toegevoegd aan

Ingrediënten voor yoghurtdip

  • 150 g witte yoghurt Toegevoegd aan
  • 2 Artikel cacao Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Honing Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

10 min.
1. Stap

We prikken de banaan met een vork, schillen de appel, raspen deze en knijpen het sap eruit met onze handen. We mengen de geprakte banaan, geraspte appel, eieren, bloem, haver, kaneel en vervolgens vormen we pannenkoeken op een bakplaat die we hebben bekleed met bakpapier. Bak op 180 graden voor ongeveer 25 minuten.

2. Stap

Yoghurtdip: meng yoghurt + cacao + honing samen

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten