ADVERTENTIE

Bron :: Alisa Korolevskaya from Getty Images

Aubergine spread voor toast

Een gezonde spread die niet alleen heerlijk is op toast, maar ook op baguette.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 2 stukjes aubergine Toegevoegd aan
  • 2 Artikel olijfolie Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel Knoflook Toegevoegd aan
  • 1 Artikel zout Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

We wassen de aubergines, snijden ze doormidden en hollen ze uit. We snijden het auberginevlees in blokjes.

2. Stap

We pellen de ui en knoflook en snijden ze fijn.

3. Stap

Op een pan bakken we de ui en knoflook goudbruin in olijfolie.

4. Stap

We voegen de in blokjes gesneden aubergine toe, zouten, kruiden en stoven tot de aubergine volledig zacht is.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Aubergine spread voor toast

Een gezonde spread die niet alleen heerlijk is op toast, maar ook op baguette.

60
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We wassen de aubergines, snijden ze doormidden en hollen ze uit. We snijden het auberginevlees in blokjes.

2. Stap

We pellen de ui en knoflook en snijden ze fijn.

3. Stap

Op een pan bakken we de ui en knoflook goudbruin in olijfolie.

4. Stap

We voegen de in blokjes gesneden aubergine toe, zouten, kruiden en stoven tot de aubergine volledig zacht is.

Ingrediënten
2 stukjes
aubergine
2 Artikel
olijfolie
1 stukjes
De Ui
2 kruidnagel
Knoflook
1 Artikel
zout
1 Artikel
Zwarte peper