:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/LBK2PBYxbQhgv__cDK_X/438fe20865772fcd857fff6cdb0dca.jpeg)
Bron :: Alisa Korolevskaya from Getty Images
Aubergine spread voor toast
Een gezonde spread die niet alleen heerlijk is op toast, maar ook op baguette.
Ingrediënten
- 2 stukjes aubergine
- 2 Artikel olijfolie
- 1 stukjes De Ui
- 2 kruidnagel Knoflook
- 1 Artikel zout
- 1 Artikel Zwarte peper
Laatste folders
Procedure
We wassen de aubergines, snijden ze doormidden en hollen ze uit. We snijden het auberginevlees in blokjes.
We pellen de ui en knoflook en snijden ze fijn.
Op een pan bakken we de ui en knoflook goudbruin in olijfolie.
We voegen de in blokjes gesneden aubergine toe, zouten, kruiden en stoven tot de aubergine volledig zacht is.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Aubergine spread voor toast
Een gezonde spread die niet alleen heerlijk is op toast, maar ook op baguette.
We wassen de aubergines, snijden ze doormidden en hollen ze uit. We snijden het auberginevlees in blokjes.
We pellen de ui en knoflook en snijden ze fijn.
Op een pan bakken we de ui en knoflook goudbruin in olijfolie.
We voegen de in blokjes gesneden aubergine toe, zouten, kruiden en stoven tot de aubergine volledig zacht is.
Hoe heb je dit recept gemaakt?