ADVERTENTIE
Bananencake
Een cake zonder eieren.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
- 120 g fijne havervlokken
- 120 ml Volle melk
- 1 banaan
- 40 g Pindakaas
- 1 lepel Laad de vertaling op
- 1 lepel Van rijststroop andere zoetstoffen
- 1 lepel Bakpoeder
- Klein fruit
- Noten
- of Kokoschocolade op het oppervlak van de taart
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
40 min.
1. Stap
Mix de banaan met de haver.
2. Stap
We voegen de overige ingrediënten toe, melk, pindakaas, bakpoeder, carob en siroop. Alles grondig kloppen.
3. Stap
We scheppen vaak met een lepel in een siliconen vorm of we smeren het uit op bakpapier en zetten het op een bakplaat.
4. Stap
Op de top leggen we naar smaak, ik heb voor bosbessen gekozen.
5. Stap
We zetten het in de voorverwarmde oven en bakken het op 180/30 minuten of naar behoefte. (test met een spies)
6. Stap
We selecteren, laten afkoelen en zo halen we uit de vorm.
7. Stap
De taart is zacht van binnen.
8. Stap
Eet smakelijk!