:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/BIur7WbcLGhZtm7lwCQB/c4e02fcee8fba4d86e0f80518fbeb2.jpeg)
Bananenijs
Ingrediënten
- 250 ml Slagroom
- 2 bananen
- 2 lepels Van notencreme
Laatste folders
Procedure
We kloppen de room tot een dikke schuim.
We mixen de bananen en voegen ze toe aan de room, we roeren.
Ik heb de mix in twee delen verdeeld. Aan de ene heb ik een lepel cashewcrème toegevoegd en aan de andere mix een lepel pistachecrème.
We vullen de ijsvormpjes, kloppen ze om de mix gelijkmatig te verdelen en zetten ze ten minste 6 uur in de vriezer. Ik vergat te kloppen en daarom kreeg ik luchtbellen, maar dat deed geen afbreuk aan de smaak. 😉
We plaatsen de vormen onder stromend warm water en zo kunnen we de ijsjes gemakkelijk uit de vorm halen.
Eet smakelijk!
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Bananenijs
We kloppen de room tot een dikke schuim.
We mixen de bananen en voegen ze toe aan de room, we roeren.
Ik heb de mix in twee delen verdeeld. Aan de ene heb ik een lepel cashewcrème toegevoegd en aan de andere mix een lepel pistachecrème.
We vullen de ijsvormpjes, kloppen ze om de mix gelijkmatig te verdelen en zetten ze ten minste 6 uur in de vriezer. Ik vergat te kloppen en daarom kreeg ik luchtbellen, maar dat deed geen afbreuk aan de smaak. 😉
We plaatsen de vormen onder stromend warm water en zo kunnen we de ijsjes gemakkelijk uit de vorm halen.
Eet smakelijk!
Hoe heb je dit recept gemaakt?