Bron :: FB: Varenie je radosť
Beste bananenplakken
Recept voor de beste bananenplakken, geschikt voor elke gelegenheid.
Ingrediënten
Vaak
- 2 stukjes bananen
- 200 g suiker
- 300 g gewoon meel
- 2 theelepels Bakpoeder
- 2 stukjes Eieren
- 150 ml melk
Pudding
- 1 verpakking vanillepudding
- 500 ml melk
- 50 g suiker
Slagroom
- 200 ml Slagroom
- 2 lepels Slagroomsuiker
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 180°C en bereid een bakplaat voor. Plet de bananen in een diepe kom en voeg suiker, bloem, bakpoeder, eieren en melk toe. Meng alles goed door elkaar totdat je een glad beslag hebt.
Giet het beslag in een voorbereide bakplaat en bak ongeveer 30 minuten. Bereid ondertussen de pudding volgens de instructies op de verpakking. Laat de taart na het bakken een beetje afkoelen en giet er dan gelijkmatig de bereide pudding overheen.
Klop de room met suiker en verspreid het daarna gelijkmatig over de top van de puddingtaart. Laat de taart minstens 2 uur afkoelen in de koelkast voor het serveren en je kunt hem nog verder decoreren volgens je eigen voorkeuren.