ADVERTENTIE
Bron :: 500 from Getty Images
Biscuitkorst van 10 eieren
Klassieke biscuitkorst, ideaal voor verschillende soorten taarten en vlaaien.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
1
- 10 stukjes Eieren
- 200 g Kristalsuiker
- 200 g gewoon meel
- 1 stukjes Bakpoeder
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 180 graden en bereid de taartvorm voor.
2. Stap
Scheid de dooiers van het eiwit.
3. Stap
Klop de eidooiers op met suiker tot schuim.
4. Stap
Klop het eiwit stijf.
5. Stap
Voeg langzaam eiwitschuim toe aan de dooiermengsel en voeg vervolgens langzaam meel gemengd met bakpoeder toe.
6. Stap
Giet het mengsel in de voorbereide vorm en plaats het in de oven voor 30-40 minuten.
7. Stap
Laat na het bakken de cake afkoelen en dan kan je het gebruiken om je favoriete taart te bereiden.