ADVERTENTIE

Bron :: from_my_point_of_view from Getty Images

Bladerdeeg gevuld met gehakt

Lekker en eenvoudig bladerdeeg gevuld met gehakt is een uitstekende keuze voor een familie lunch of diner. Dit recept is eenvoudig en snel te bereiden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Bladerdeeg

  • 500 g bladerdeeg Toegevoegd aan

Vulling

  • 500 g gehakt Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 stukjes teentjes knoflook Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Gemalen paprika Toegevoegd aan
  • 1 Artikel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • 1 Artikel zout Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • Sesam Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg uit op een vlak oppervlak.

2. Stap

Bak de ui goudbruin in een koekenpan en voeg de teentjes knoflook toe.

3. Stap

Voeg het gehakt toe en bak tot het volledig gaar is. Voeg gemalen paprika, gemalen zwarte peper en zout toe. Roer en kook nog een paar minuten.

4. Stap

Snijd het vaak en vul het met het mengsel.

ADVERTENTIE
5. Stap

Bestrijk het met ei en bestrooi met sesam.

6. Stap

Bak ongeveer 25-30 minuten in de oven, of tot het deeg goudbruin is. Laat het even afkoelen voor het serveren.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Bladerdeeg gevuld met gehakt

Lekker en eenvoudig bladerdeeg gevuld met gehakt is een uitstekende keuze voor een familie lunch of diner. Dit recept is eenvoudig en snel te bereiden.

60
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg uit op een vlak oppervlak.

2. Stap

Bak de ui goudbruin in een koekenpan en voeg de teentjes knoflook toe.

3. Stap

Voeg het gehakt toe en bak tot het volledig gaar is. Voeg gemalen paprika, gemalen zwarte peper en zout toe. Roer en kook nog een paar minuten.

4. Stap

Snijd het vaak en vul het met het mengsel.

5. Stap

Bestrijk het met ei en bestrooi met sesam.

6. Stap

Bak ongeveer 25-30 minuten in de oven, of tot het deeg goudbruin is. Laat het even afkoelen voor het serveren.

Ingrediënten
Bladerdeeg
500 g
bladerdeeg
Vulling
500 g
gehakt
1 stukjes
De Ui
2 stukjes
teentjes knoflook
1 Artikel
Gemalen paprika
1 Artikel
gemalen zwarte peper
1 Artikel
zout
1 stukjes
ei
Sesam