ADVERTENTIE
Bron :: from_my_point_of_view from Getty Images
Bladerdeeg gevuld met gehakt
Lekker en eenvoudig bladerdeeg gevuld met gehakt is een uitstekende keuze voor een familie lunch of diner. Dit recept is eenvoudig en snel te bereiden.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Bladerdeeg
- 500 g bladerdeeg
Vulling
- 500 g gehakt
- 1 stukjes De Ui
- 2 stukjes teentjes knoflook
- 1 Artikel Gemalen paprika
- 1 Artikel gemalen zwarte peper
- 1 Artikel zout
- 1 stukjes ei
- Sesam
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg uit op een vlak oppervlak.
2. Stap
Bak de ui goudbruin in een koekenpan en voeg de teentjes knoflook toe.
3. Stap
Voeg het gehakt toe en bak tot het volledig gaar is. Voeg gemalen paprika, gemalen zwarte peper en zout toe. Roer en kook nog een paar minuten.
4. Stap
Snijd het vaak en vul het met het mengsel.
5. Stap
Bestrijk het met ei en bestrooi met sesam.
6. Stap
Bak ongeveer 25-30 minuten in de oven, of tot het deeg goudbruin is. Laat het even afkoelen voor het serveren.