ADVERTENTIE

Bron :: from_my_point_of_view from Getty Images

Bladerdeeg gevuld met gehakt

Lekker en eenvoudig bladerdeeg gevuld met gehakt is een uitstekende keuze voor een familie lunch of diner. Dit recept is eenvoudig en snel te bereiden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Bladerdeeg

  • 500 g bladerdeeg Toegevoegd aan

Vulling

  • 500 g gehakt Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 stukjes teentjes knoflook Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Gemalen paprika Toegevoegd aan
  • 1 Artikel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • 1 Artikel zout Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • Sesam Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg uit op een vlak oppervlak.

2. Stap

Bak de ui goudbruin in een koekenpan en voeg de teentjes knoflook toe.

3. Stap

Voeg het gehakt toe en bak tot het volledig gaar is. Voeg gemalen paprika, gemalen zwarte peper en zout toe. Roer en kook nog een paar minuten.

4. Stap

Snijd het vaak en vul het met het mengsel.

5. Stap

Bestrijk het met ei en bestrooi met sesam.

6. Stap

Bak ongeveer 25-30 minuten in de oven, of tot het deeg goudbruin is. Laat het even afkoelen voor het serveren.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

919 recepten

Pasta

117 recepten

Ontbijt

221 recepten

Laat ontbijt

186 recepten

Diner

854 recepten

Dessert

654 recepten

Gebak

205 recepten

Taarten

132 recepten

Vleesgerechten

437 recepten