ADVERTENTIE
Bron :: draganadutina from Getty Images
Bloemkoolsoep met wortel
Deze uitstekende soep is ideaal voor iedereen die van groentesoepen houdt.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 1 stuk bloemkool
- 3 Stukken wortelen
- 2 Stukken De Ui
- 2 stukjes teentjes knoflook
- 1 l bouillon
- 2 lepels olie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Eerst bereiden we alle ingrediënten voor. We maken de bloemkool schoon en snijden deze in kleinere stukken. We schillen de wortels en uien en snijden ze in stukken. We snijden de knoflook fijn.
2. Stap
In een pan met olie bakken we de ui tot deze goudbruin is, voegen we knoflook toe en bakken we deze eventjes. Dan voegen we wortelen en bloemkool toe, en bakken we alles samen.
3. Stap
Daarna voegen we de bouillon toe en laten we het koken.
4. Stap
4. Wanneer de groenten zacht zijn, blenden we de soep glad. We kunnen het op smaak brengen met zout en peper naar smaak.