ADVERTENTIE

Bron :: Akalashnikov00 from Getty Images

Boekweitbrood

Boekweitbrood is een heerlijke, gezonde en glutenvrije optie voor degenen die op zoek zijn naar alternatieven voor traditionele tarwemeelproducten. Het is ideaal voor het ontbijt of als aanvulling op soep.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6
  • 500 g Boekweitgrutten Toegevoegd aan
  • 1 glas Warm water Toegevoegd aan
  • 1 knijpen Tekst Toegevoegd aan
  • 2 lepels Lijnzaadolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Meng de boekweitgrutten met warm water en zout, en laat het dan 2 uur staan.

2. Stap

Voeg na 2 uur lijnzaadolie toe, meng en blend tot een glad beslag.

3. Stap

Verplaats het deeg naar de bakvorm en plaats het vervolgens in de voorverwarmde oven en bak gedurende 40 minuten op 180 graden Celsius.

4. Stap

Na het bakken moet je het brood uit de oven halen en laten afkoelen voordat je het snijdt.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

919 recepten

Pasta

117 recepten

Ontbijt

221 recepten

Laat ontbijt

186 recepten

Diner

854 recepten

Dessert

654 recepten

Gebak

205 recepten

Taarten

132 recepten

Vleesgerechten

437 recepten