ADVERTENTIE

Bron :: FB: Varíme a pečieme - vaření a pečení

Bublanina van oma

Een smakelijke en verfrissende taart vol met seizoensgebonden aardbeien, zo maakt oma het.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
15

Vaak

  • 150 g suiker Toegevoegd aan
  • 200 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Bakpoeder Toegevoegd aan
  • 2 stukjes Grote eieren Toegevoegd aan
  • 100 ml melk Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Vanille-extract Toegevoegd aan

Inhoud

  • 500 g verse aardbeien Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C. Bereid het deeg door suiker, bloem en bakpoeder te mengen. Voeg dan de eieren, melk en vanille-extract toe en meng goed.

2. Stap

Aardbeien gewassen. Als de aardbeien groot zijn, kun je ze in kleinere stukjes snijden.

3. Stap

Giet het beslag in een bakvorm en verdeel de aardbeien erover. Bak de cake 30-35 minuten, of tot hij stevig en goudbruin is.

4. Stap

Laat de taart afkoelen en daarna kunt u hem serveren. Het is perfect met een hoop slagroom en een flinke dosis zon.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten