ADVERTENTIE
Bron :: FB: Varíme a pečieme - vaření a pečení
Bublanina van oma
Een smakelijke en verfrissende taart vol met seizoensgebonden aardbeien, zo maakt oma het.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
15
Vaak
- 150 g suiker
- 200 g gewoon meel
- 1 stukjes Bakpoeder
- 2 stukjes Grote eieren
- 100 ml melk
- 1 theelepel Vanille-extract
Inhoud
- 500 g verse aardbeien
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 180°C. Bereid het deeg door suiker, bloem en bakpoeder te mengen. Voeg dan de eieren, melk en vanille-extract toe en meng goed.
2. Stap
Aardbeien gewassen. Als de aardbeien groot zijn, kun je ze in kleinere stukjes snijden.
3. Stap
Giet het beslag in een bakvorm en verdeel de aardbeien erover. Bak de cake 30-35 minuten, of tot hij stevig en goudbruin is.
4. Stap
Laat de taart afkoelen en daarna kunt u hem serveren. Het is perfect met een hoop slagroom en een flinke dosis zon.