:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/YlfEwNm7gnOhfdkXsyO6/8b8d9c8b37d7691826c6031aa7d3d8.jpeg)
Cake pops
Tip voor een kinderfeestje
Ingrediënten
- 4 ei
- 4 el kristalsuiker
- 2 el gewoon meel
- 2 el cacao
- 1⁄2 pakjes bakpoeder
- 4 el abrikozenjam
Laatste folders
Procedure
Klop de eiwitten op met suiker, voeg de dooiers toe en klop opnieuw. Meng in een aparte kom cacao, bloem en bakpoeder en voeg het voorzichtig toe aan het eerste mengsel. Giet het op een bakplaat met papier en bak gedurende 25 minuten bij 180°C. Laat de biscuit na het bakken afkoelen. Vervolgens verkruimelen we het in een kom en voegen jam toe. Verwerk het met je handen en maak balletjes van het deeg, die we een beetje laten rusten op papier. Bereid de spiesjes voor, door eerst de rand van de spies in chocolade te dompelen en dan een bal op de spies te prikken. Dompel de balletjes in de chocolade of decoreer ze naar wens en laat ze uitharden.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Cake pops
Tip voor een kinderfeestje
Klop de eiwitten op met suiker, voeg de dooiers toe en klop opnieuw. Meng in een aparte kom cacao, bloem en bakpoeder en voeg het voorzichtig toe aan het eerste mengsel. Giet het op een bakplaat met papier en bak gedurende 25 minuten bij 180°C. Laat de biscuit na het bakken afkoelen. Vervolgens verkruimelen we het in een kom en voegen jam toe. Verwerk het met je handen en maak balletjes van het deeg, die we een beetje laten rusten op papier. Bereid de spiesjes voor, door eerst de rand van de spies in chocolade te dompelen en dan een bal op de spies te prikken. Dompel de balletjes in de chocolade of decoreer ze naar wens en laat ze uitharden.
Hoe heb je dit recept gemaakt?