ADVERTENTIE

Cake pops

Tip voor een kinderfeestje

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
20
  • 4 ei Toegevoegd aan
  • 4 el kristalsuiker Toegevoegd aan
  • 2 el gewoon meel Toegevoegd aan
  • 2 el cacao Toegevoegd aan
  • 12 pakjes bakpoeder Toegevoegd aan
  • 4 el abrikozenjam Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.

Klop de eiwitten op met suiker, voeg de dooiers toe en klop opnieuw. Meng in een aparte kom cacao, bloem en bakpoeder en voeg het voorzichtig toe aan het eerste mengsel. Giet het op een bakplaat met papier en bak gedurende 25 minuten bij 180°C. Laat de biscuit na het bakken afkoelen. Vervolgens verkruimelen we het in een kom en voegen jam toe. Verwerk het met je handen en maak balletjes van het deeg, die we een beetje laten rusten op papier. Bereid de spiesjes voor, door eerst de rand van de spies in chocolade te dompelen en dan een bal op de spies te prikken. Dompel de balletjes in de chocolade of decoreer ze naar wens en laat ze uitharden.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Frommykitchendotcom

Cake pops

Tip voor een kinderfeestje

45
Notulen
20
Aantal porties
Procedure

Klop de eiwitten op met suiker, voeg de dooiers toe en klop opnieuw. Meng in een aparte kom cacao, bloem en bakpoeder en voeg het voorzichtig toe aan het eerste mengsel. Giet het op een bakplaat met papier en bak gedurende 25 minuten bij 180°C. Laat de biscuit na het bakken afkoelen. Vervolgens verkruimelen we het in een kom en voegen jam toe. Verwerk het met je handen en maak balletjes van het deeg, die we een beetje laten rusten op papier. Bereid de spiesjes voor, door eerst de rand van de spies in chocolade te dompelen en dan een bal op de spies te prikken. Dompel de balletjes in de chocolade of decoreer ze naar wens en laat ze uitharden.

Ingrediënten
4
ei
4 el
kristalsuiker
2 el
gewoon meel
2 el
cacao
12 pakjes
bakpoeder
4 el
abrikozenjam