ADVERTENTIE
Bron :: ArxOnt from Getty Images Pro
Chocolade Brownies
Recept voor chocolade brownies, perfect voor elke gelegenheid.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
16
- 185 g Boter
- 185 g Donkere chocolade
- 3 Stukken Grote eieren
- 275 g Kristalsuiker
- 85 g Gladde bloem
- 40 g Poep
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
45 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 180 °C. Smelt de boter en de chocolade in een kom boven een pan met kokend water en roer goed.
2. Stap
Klop in een andere kom de eieren met de suiker tot schuim. Voeg tijdens het roeren geleidelijk de gesmolten chocolade met boter toe aan het schuim.
3. Stap
Zeef het mengsel om eventuele klontjes te verwijderen. Voeg dan de bloem en cacao toe. Meng alles goed door elkaar.
4. Stap
Giet het beslag in een met bakpapier beklede vorm en bak ongeveer 25 minuten in de oven.
5. Stap
Laat de afgewerkte chocolade brownies afkoelen.