ADVERTENTIE
Chocolade cake zonder eieren
Lekkere cake zonder eieren toe te voegen
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
10
Ingrediënten
- 2 mokken gewoon meel
- 150 g witte yoghurt
- 1 mok kristalsuiker
- 1 mok olie
- 2 el cacao
- 1 Artikel Natriumbicarbonaat
Glazuur
- 200 g chocolade
- 100 g boter
- 100 ml melk
- naar smaak suiker
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
25 min.
1. Stap
Doe de bloem, cacao en bakpoeder in één container en meng.
2. Stap
In de tweede container doen we yoghurt, roeren we olie en kristalsuiker in. Vervolgens mengen we alle droge ingrediënten erdoor.
3. Stap
Giet het beslag op een met bakpapier bekleedde bakplaat van 30x20 en bak op 180 C.
4. Stap
Prik de afgewerkte taart met een mes of vork en giet er de glazuur overheen (zodat het op sommige plaatsen van binnen komt). Laat het afkoelen. De beker was 150 ml.