ADVERTENTIE
Chocolade frambozen muffins
Zacht en sappig.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
12
- 3 ei
- 100 g kristalsuiker
- 160 g gewoon meel
- 30 g cacao
- 10 g bakpoeder
- 100 ml plantaardige olie
- 100 ml melk
- 100 g chocolade
- 200 g frambozen
- 10 g vanille
- 3 g zout
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
25 min.
1. Stap
We kloppen de eieren met suiker en een snufje zout tot een lichte schuim. Voeg geleidelijk olie en melk toe. We mengen meel, bakpoeder, cacao en vanille en voegen dit toe aan het mengsel, dat we nog verder kloppen. We hakken de chocolade (ik gebruikte chocoladestukjes), voegen deze toe aan het deeg en mengen het.
2. Stap
We bereiden de vorm en de muffinvormpjes voor. We vullen eerst een laag, bestrooien met frambozen en bedekken met een tweede laag deeg. Bovenop kunnen we nog stukjes chocolade toevoegen.
3. Stap
We bakken op 180 graden. Als ze opstaan, testen we met een spatel of ze klaar zijn.
4. Stap
Eet smakelijk. 🩷