ADVERTENTIE

Bron :: LauriPatterson from Getty Images Signature

Chocolade notentaart zonder bloem

Deze taart is een geweldige oplossing voor iedereen die intolerant is voor gluten. Het zit vol smaak en je zou niet zeggen dat het geen bloem bevat.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12
  • 200 g gemalen noten Toegevoegd aan
  • 200 g Donkere chocolade Toegevoegd aan
  • 100 g boter Toegevoegd aan
  • 4 stukjes Eieren Toegevoegd aan
  • 150 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Bakpoeder Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Smelt de chocolade met boter in een bain-marie.

2. Stap

We kloppen de eieren met suiker tot schuim.

3. Stap

We mengen de noten met het bakpoeder.

4. Stap

We voegen de gesmolten chocolade toe aan de eieren en roeren.

5. Stap

Voeg vervolgens de noten toe en meng goed.

6. Stap

Giet het deeg vaak in een vorm en bak in een oven voorverwarmd tot 180 °C gedurende ongeveer 40 minuten.

7. Stap

Na het afkoelen kunnen we de taart overgieten met chocolade en versieren met noten.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten