ADVERTENTIE
Bron :: Miuda_21 from Getty Images
Chocolade Spiegelglazuur
Dit eenvoudige recept voor chocoladespiegelglazuur is de perfecte manier om uw bakwerk een professionele uitstraling te geven.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
10
- 200 g Donkere chocolade
- 200 ml Slagroom
- 2 stukjes Gelatineblaadjes
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
20 min.
1. Stap
Week de gelatine minimaal 10 minuten in koud water.
2. Stap
Smelt de chocolade met de slagroom boven de stoom.
3. Stap
Wanneer de chocolade volledig is gesmolten, knijp je het overtollige water uit de gelatine en voeg je het toe aan het chocolademengsel.
4. Stap
Meng goed met de garde tot de gelatine volledig is opgelost.
5. Stap
Laat het voltooide glazuur een beetje afkoelen, daarna kun je het gebruiken om taarten en gebak te versieren.