ADVERTENTIE
Bron :: margouillatphotos from Getty Images
Chocoladetaart
Ik bak deze heerlijke chocoladetaart regelmatig. De bereiding is eenvoudig en snel, dus het is een geweldige keuze voor een lichte middag.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
- 200 g Van hoge kwaliteit donkere chocolade
- 150 g Boter
- 150 g Handschoenen
- 150 g Suiker
- 4 stuk Eieren
- 1 stuk Bakpoeder
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 180 °C. Smelt de chocolade en boter in de magnetron of in een waterbad.
2. Stap
Meng in een kom de bloem, suiker en bakpoeder.
3. Stap
Voeg de eieren, één voor één, toe aan het droge mengsel en roer. Voeg dan de gesmolten chocolade en boter toe en roer tot je een glad deeg krijgt.
4. Stap
Giet het beslag vaak in een voorbereide bakvorm en bak in een voorverwarmde oven gedurende 40 tot 45 minuten, of totdat de taart stevig is. Laat het volledig afkoelen voordat je het snijdt.