ADVERTENTIE

Bron :: gbh007 for Getty Images

Duitse stoofpot

Een traditionele Duitse stoofpot met sappige varkenslende en lekker groenten. Perfect voor koude dagen en gezellige avonden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Vlees

  • 500 g Varkenshaas Toegevoegd aan

Groente

  • 2 Stuk Aardappelen Toegevoegd aan
  • 2 Stuk aaseter Toegevoegd aan
  • 1 Stuk Ui Toegevoegd aan

Kruiden

  • 1 Knijpen zout Toegevoegd aan
  • 1 Knijpen Peper Toegevoegd aan

Vloeistof

  • 1 l bouillon Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Voor de lendepot snijd je het vlees in stukken en bak je het in een grote pot. Verwijder het vlees zodra het bruin is.

2. Stap

Schil de aardappelen, wortelen en uien en snijd ze in blokjes. Doe de groenten in de pan en bak ze tot ze zacht worden.

3. Stap

Doe het vlees terug in de pot en voeg de bouillon toe. Kruid de stoofpot met zout en peper. Laat de stoofpot een uur sudderen.

4. Stap

Serveer de lendestoofpot warm. Eet smakelijk!

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten