ADVERTENTIE
Bron :: gbh007 for Getty Images
Duitse stoofpot
Een traditionele Duitse stoofpot met sappige varkenslende en lekker groenten. Perfect voor koude dagen en gezellige avonden.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Vlees
- 500 g Varkenshaas
Groente
- 2 Stuk Aardappelen
- 2 Stuk aaseter
- 1 Stuk Ui
Kruiden
- 1 Knijpen zout
- 1 Knijpen Peper
Vloeistof
- 1 l bouillon
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Voor de lendepot snijd je het vlees in stukken en bak je het in een grote pot. Verwijder het vlees zodra het bruin is.
2. Stap
Schil de aardappelen, wortelen en uien en snijd ze in blokjes. Doe de groenten in de pan en bak ze tot ze zacht worden.
3. Stap
Doe het vlees terug in de pot en voeg de bouillon toe. Kruid de stoofpot met zout en peper. Laat de stoofpot een uur sudderen.
4. Stap
Serveer de lendestoofpot warm. Eet smakelijk!