Eenvoudige zelfgemaakte granola
Een snel en eenvoudig recept voor knapperige zelfgemaakte granola. :)
Ingrediënten
- 300 g havervlokken
- 150 g Mengsel van noten
- 25 g Riet suiker
- 1 Artikel Kaneel
- 80 g kokosolie
- 100 g Honing
Laatste folders
Procedure
Giet havermout, suiker, gehakte noten en kaneel in een grotere kom.
We voegen gesmolten kokosolie en honing toe en mengen goed, zodat de droge en natte ingrediënten goed samen kunnen binden.
We strooien het op een bakplaat bekleed met bakpapier en verspreiden de mix gelijkmatig met een lepel.
We doen het in de voorverwarmde oven en bakken op 160 °C ongeveer 15 tot 20 minuten (volgens de oven). We controleren en roeren elke 5 minuten om ervoor te zorgen dat het gelijkmatig wordt gebakken.
Laat de granola na het bakken vrij afkoelen en wie van chocolade houdt, kan 30-40g bittere gehakte mengen.
We bewaren het in een afsluitbare container waar het goed blijft tot het opgegeten wordt.