Bron :: Sandra Backwinkel from Getty Images
Eierlikeur Bundtcake
Dit eierlikeur Bundtcake recept is eenvoudig en het eindproduct is gewoon onweerstaanbaar. Het is een geweldige manier om de smaken van eierlikeur en klassiek gebak te combineren. Het is heerlijk, vochtig en zoet - gewoon perfect voor elke gelegenheid.
Ingrediënten
Deeg
- 250 g Meel
- 1 stuk bakpoeder
- 4 stuk ei
- 200 g suiker
- 200 ml Eierlikeur
- 100 g boter
Wrijven
- 2 Lepels Eierlikeur
Anderen:
- Witte chocolade om te gieten
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 180 graden C en vet en bestuif een vorm voor cake met bloem.
Klop in een kom de boter met de suiker tot schuim. Voeg geleidelijk de eieren toe en blijf kloppen.
Voeg langzaam de eierlikeur toe en roer.
Meng de bloem met het bakpoeder en voeg het geleidelijk toe aan het mengsel. Meng tot je een glad deeg krijgt.
Doe het deeg in de voorbereide vorm en bak het in de oven ongeveer 45 minuten, of totdat de cake volledig gebakken is.
Haal de cake uit de oven en laat hem afkoelen. Smeer hem in met eierlikeur en laat het weken.
De tulband cake is klaar om te serveren!