ADVERTENTIE
Eiwitrijke bagel

Eiwitrijke bagel

De hoofdingrediënten zijn kwark en mozzarella😊. Kwark is rijk aan proteïne, calcium en andere belangrijke voedingsstoffen. Het bevat ook minder vet en calorieën dan sommige andere zuivelproducten. Mozzarella is ook een gezonde keuze.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 200 g Kwarkachtig gestremde melk Toegevoegd aan
  • 120 g Geraspte mozzarella Toegevoegd aan
  • 120 g Glad meel Toegevoegd aan
  • 10 g Van bakpoeder Toegevoegd aan
  • 2 Eieren Toegevoegd aan
  • 12 lepels Zand Toegevoegd aan
  • 10 g Lijnzaad halve Toegevoegd aan
  • Sesam Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

15 min.
1. Stap

Kwark, kaas, 1 ei + wit, bloem met bakpoeder, zout goed kneden, als het deeg plakt is het nodig om wat bloem toe te voegen. We bedekken de bakplaat met bakpapier, vormen bagels (we kunnen onze handen met water bevochtigen - dat maakt het makkelijker) en leggen ze op de bakplaat.

2. Stap

Bestrijk met eigeel en bestrooi met zaadjes.

3. Stap

We bakken ongeveer 30 minuten op 200 graden.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten