ADVERTENTIE
Eiwitrijke bagel
De hoofdingrediënten zijn kwark en mozzarella😊. Kwark is rijk aan proteïne, calcium en andere belangrijke voedingsstoffen. Het bevat ook minder vet en calorieën dan sommige andere zuivelproducten. Mozzarella is ook een gezonde keuze.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 200 g Kwarkachtig gestremde melk
- 120 g Geraspte mozzarella
- 120 g Glad meel
- 10 g Van bakpoeder
- 2 Eieren
- 1⁄2 lepels Zand
- 10 g Lijnzaad halve
- Sesam
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
15 min.
1. Stap
Kwark, kaas, 1 ei + wit, bloem met bakpoeder, zout goed kneden, als het deeg plakt is het nodig om wat bloem toe te voegen. We bedekken de bakplaat met bakpapier, vormen bagels (we kunnen onze handen met water bevochtigen - dat maakt het makkelijker) en leggen ze op de bakplaat.
2. Stap
Bestrijk met eigeel en bestrooi met zaadjes.
3. Stap
We bakken ongeveer 30 minuten op 200 graden.