ADVERTENTIE
Bron :: Pixabay: alipub
Fit bananenbrood
Een gezond en voedzaam alternatief voor gewoon brood. Bananenbrood zit vol vezels en eiwitten die ons lang verzadigen. Het smaakt ook geweldig de volgende dag, dus we kunnen het van tevoren bereiden en zo een snel ontbijt of een tussendoortje hebben.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
- 3 Stukken Overrijpe bananen
- 2 Stukken Grote eieren
- 60 gram Griekse yoghurt
- 30 milliliter Honing
- 1 theelepel Vanille-extract
- 240 gram Volkoren meel
- 50 gram havervlokken
- 1 theelepel Bakpoeder
- 1 theelepel bakpoeder
- 1 Knijpen Zout
- 15 g chocolade
- gemalen noten
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 180°C en bereid de vorm voor.
2. Stap
Prak de bananen in de kom.
3. Stap
Voeg de eieren, yoghurt, gehakte chocolade, gemalen noten, honing en vanille-extract toe en meng goed.
4. Stap
Voeg geleidelijk de droge ingrediënten toe en meng.
5. Stap
Giet het beslag vaak in de voorbereide vorm en bak in de voorverwarmde oven voor ongeveer 45 minuten.
6. Stap
Laat de bananenbrood afkoelen voordat je het snijdt.