:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/t_3-DKneqN91pcV9I4Ja/a0b91d83f29bd222b55f0765c33bf1.jpeg)
Frambozen - Kwark Sneden
Deze frambozen - kwark sneden moet je proberen 🩷 eenvoudig, snel, mmm 😁🩷
Ingrediënten
Lichaam
- 150 g Gullón koekjes met vezels zonder suiker
- 60 g Boter
Frambozenlaag
- 250 g Appel
- 3 lepels Ik heb kokosuiker gebruikt
- 2 lepels Gouden graanpoeder
- 50 ml water
Kwarklaag
- 500 g Smeerbare kwark
- 150 g Witte chocolade Callebaut
- 150 ml Slagroom
Verlangen
- 100 g Witte chocolade Callebaut
- 50 ml Geslagen room
- Decoratie van lyofieliseerde frambozen
Laatste folders
Procedure
Diameter van de vorm: 26 cm
We mengen de koekjes met gesmolten boter en doen ze in een vorm bekleed met bakpapier. We laten de frambozen koken met suiker. We mengen het gouden graan in water en voegen het toe aan de frambozen. We laten het koken tot het dik wordt en gieten het over de koekjesbodem - laat het afkoelen. In de tussentijd kloppen we de slagroom op, de kwark, vanille en licht afgekoelde witte chocolade.
We brengen de room aan op de afgekoelde frambozen.
We smelten witte chocolade met de hulp van hete slagroom en gieten dit over de crème. Ik heb het versierd met lyofiel frambozen.
Laten we het afkoelen.
Smakelijk eten🩷.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Frambozen - Kwark Sneden
Deze frambozen - kwark sneden moet je proberen 🩷 eenvoudig, snel, mmm 😁🩷
Diameter van de vorm: 26 cm
We mengen de koekjes met gesmolten boter en doen ze in een vorm bekleed met bakpapier. We laten de frambozen koken met suiker. We mengen het gouden graan in water en voegen het toe aan de frambozen. We laten het koken tot het dik wordt en gieten het over de koekjesbodem - laat het afkoelen. In de tussentijd kloppen we de slagroom op, de kwark, vanille en licht afgekoelde witte chocolade.
We brengen de room aan op de afgekoelde frambozen.
We smelten witte chocolade met de hulp van hete slagroom en gieten dit over de crème. Ik heb het versierd met lyofiel frambozen.
Laten we het afkoelen.
Smakelijk eten🩷.
Hoe heb je dit recept gemaakt?