ADVERTENTIE
Frambozen- pistache bars
Perfecte harmonie van de zurige smaak van frambozen en knapperige pistachenoten.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
12
Ingrediënten
- 200 g lange koekjes
Frambozensiroop
- 400 g Appel
- 60 g Suiker
- 50 ml water
- 2 lepels Gouden korenaar of vanillepudding
Crème
- 500 g mascarpone
- 250 g Kwark
- 200 ml slagroom
- 2 lepels Pistachenootpasta
- naar smaak Suiker zoetstof
Dorst
- 150 g Witte chocolade
- 100 ml Slagroom
Voor decoratie
- frambozen
- Houten pistachenoten
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
20 min.
1. Stap
Formaat: 20x26 cm, aanbevolen hoogte minimaal 8 cm
2. Stap
We slaan de eerste laag biscuit op. We koken de frambozen met suiker en voegen de gouden graan of pudding toe, gemengd met water.
3. Stap
We smeren de helft van de frambozen op de biscuitjes. Ondertussen kloppen we de room: mascarpone, slagroom, kwark en we zoeten het.
4. Stap
Voeg 2 eetlepels pistache pasta toe.
5. Stap
Smeer de helft van de room op de gekookte frambozen. Verdeel de resterende lange vingers, besmeer met de resterende helft van de frambozenpuree en room.
6. Stap
We verwarmen de melk, gieten de chocolade erover, mengen tot het glad is en gieten het over de plakken.
7. Stap
Laten we afkoelen.
8. Stap
Eet smakelijk💚🩷