ADVERTENTIE
Frambozen- pistache bars

Frambozen- pistache bars

Perfecte harmonie van de zurige smaak van frambozen en knapperige pistachenoten.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12

Ingrediënten

  • 200 g lange koekjes Toegevoegd aan

Frambozensiroop

  • 400 g Appel Toegevoegd aan
  • 60 g Suiker Toegevoegd aan
  • 50 ml water Toegevoegd aan
  • 2 lepels Gouden korenaar of vanillepudding Toegevoegd aan

Crème

  • 500 g mascarpone Toegevoegd aan
  • 250 g Kwark Toegevoegd aan
  • 200 ml slagroom Toegevoegd aan
  • 2 lepels Pistachenootpasta Toegevoegd aan
  • naar smaak Suiker zoetstof Toegevoegd aan

Dorst

  • 150 g Witte chocolade Toegevoegd aan
  • 100 ml Slagroom Toegevoegd aan

Voor decoratie

  • frambozen Toegevoegd aan
  • Houten pistachenoten Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.
1. Stap

Formaat: 20x26 cm, aanbevolen hoogte minimaal 8 cm

2. Stap

We slaan de eerste laag biscuit op. We koken de frambozen met suiker en voegen de gouden graan of pudding toe, gemengd met water.

3. Stap

We smeren de helft van de frambozen op de biscuitjes. Ondertussen kloppen we de room: mascarpone, slagroom, kwark en we zoeten het.

4. Stap

Voeg 2 eetlepels pistache pasta toe.

5. Stap

Smeer de helft van de room op de gekookte frambozen. Verdeel de resterende lange vingers, besmeer met de resterende helft van de frambozenpuree en room.

6. Stap

We verwarmen de melk, gieten de chocolade erover, mengen tot het glad is en gieten het over de plakken.

7. Stap

Laten we afkoelen.

8. Stap

Eet smakelijk💚🩷

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten