ADVERTENTIE
Fruit Dessert met Gelatine en Kwark

Fruit Dessert met Gelatine en Kwark

Kwarkbodem met fruitgelei

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6

MAND

  • 500 g klonterige kwark Toegevoegd aan
  • 2 stuk ei Toegevoegd aan
  • 1 stuk vanillepudding Toegevoegd aan
  • 3 el Zoetstof Toegevoegd aan

VRUCHTENGELEI

  • 200 g Bevroren bessenfruit Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Rode gelatine Dr Oetker Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

MANDJE: Meng alles samen en laat het bakken. 170°C/ongeveer 40 min.

Fruit Dessert met Gelatine en Kwark - stap voor stap bereiding 1
2. Stap

VRUCHTENGELEI: We leggen het fruit op de al gekoelde korst.

Fruit Dessert met Gelatine en Kwark - stap voor stap bereiding 1
3. Stap

We bereiden de gelatine volgens de instructies (we doen gelatinepoeder en 2 el suiker in 250 ml water, koken ongeveer 1 min., Haal van het vuur en roer tot het dikker wordt) en gieten het licht afgekoeld over het fruit. We zetten het minstens een uur in de koelkast.

Fruit Dessert met Gelatine en Kwark - stap voor stap bereiding 1

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

919 recepten

Pasta

117 recepten

Ontbijt

221 recepten

Laat ontbijt

186 recepten

Diner

854 recepten

Dessert

654 recepten

Gebak

205 recepten

Taarten

132 recepten

Vleesgerechten

437 recepten