ADVERTENTIE
Fruit Dessert met Gelatine en Kwark
Kwarkbodem met fruitgelei
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
6
MAND
- 500 g klonterige kwark
- 2 stuk ei
- 1 stuk vanillepudding
- 3 el Zoetstof
VRUCHTENGELEI
- 200 g Bevroren bessenfruit
- 1 stukjes Rode gelatine Dr Oetker
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
MANDJE: Meng alles samen en laat het bakken. 170°C/ongeveer 40 min.
2. Stap
VRUCHTENGELEI: We leggen het fruit op de al gekoelde korst.
3. Stap
We bereiden de gelatine volgens de instructies (we doen gelatinepoeder en 2 el suiker in 250 ml water, koken ongeveer 1 min., Haal van het vuur en roer tot het dikker wordt) en gieten het licht afgekoeld over het fruit. We zetten het minstens een uur in de koelkast.