ADVERTENTIE
Bron :: PatrikSlezak from Getty Images
Fruitdessert met gelatine
Een smaakvol fruitdessert met gelatine, een uitstekende keuze als je zin hebt in iets zoets.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
12
Romp:
- 4 stukjes ei
- 200 g kristalsuiker
- 100 ml olie
- 100 ml water
- 1 stukjes Bakpoeder
- 200 g gewoon meel
Room:
- 200 ml Slagroom
- 400 g zure room
- 250 g mascarpone
- 1 stukjes Gelatine
- 3 stukjes Gouden korenaar
- Vruchtencocktail
- 2 stukjes Gereedschappen
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
45 min.
1. Stap
We bereiden het deeg voor. Klop de dooiers samen met de kristalsuiker.
2. Stap
Voeg daarna de olie en het water toe.
3. Stap
We bakken vaak op 175°C voor ongeveer 20 minuten.
4. Stap
Crème: klop de room op en voeg zure room, mascarpone en stabilisatoren toe.
5. Stap
We smeren de room op het deeg.
6. Stap
We leggen het fruit op de room.
7. Stap
Gelatine: vul het sap van de compote aan met water of vruchtensap tot 800 ml.
8. Stap
We voegen er 3 goudklompjes aan toe en koken een dikke pap, die we even laten afkoelen.
9. Stap
We gieten de gelatine over de taart en laten het opstijven in de koelkast.