ADVERTENTIE

Bron :: HLPhoto for Adobe Stock

Gebakken Konijnenbouten

Een traditioneel Duits gerecht dat de delicate smaak van konijn benadrukt. Het is perfect voor een familiediner of een speciale gelegenheid.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Konijnenbouten

  • 4 Stuk Konijnenbouten Toegevoegd aan

Marinade

  • 2 lepel olijfolie Toegevoegd aan
  • 2 Knoflookteentjes knoflook Toegevoegd aan
  • 1 Splash citroensap Toegevoegd aan
  • 1 TL Rozemarijn Toegevoegd aan
  • 1 TL Tijm Toegevoegd aan
  • 1 TL zout Toegevoegd aan
  • 1 TL Peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Wrijf de konijnenbouten in met de marinade en laat ze minstens een uur (of een nacht) marineren in de koelkast.

2. Stap

Verwarm de oven voor op 200 graden.

3. Stap

Haal de konijnenbouten uit de koelkast en leg ze op een bakplaat.

4. Stap

Braad de konijnenbouten ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven, tot ze mooi bruin en volledig gaar zijn.

5. Stap

Serveer de gebakken konijnenbouten met de gewenste bijgerechten.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten