ADVERTENTIE
Bron :: HLPhoto for Adobe Stock
Gebakken Konijnenbouten
Een traditioneel Duits gerecht dat de delicate smaak van konijn benadrukt. Het is perfect voor een familiediner of een speciale gelegenheid.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Konijnenbouten
- 4 Stuk Konijnenbouten
Marinade
- 2 lepel olijfolie
- 2 Knoflookteentjes knoflook
- 1 Splash citroensap
- 1 TL Rozemarijn
- 1 TL Tijm
- 1 TL zout
- 1 TL Peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
90 min.
1. Stap
Wrijf de konijnenbouten in met de marinade en laat ze minstens een uur (of een nacht) marineren in de koelkast.
2. Stap
Verwarm de oven voor op 200 graden.
3. Stap
Haal de konijnenbouten uit de koelkast en leg ze op een bakplaat.
4. Stap
Braad de konijnenbouten ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven, tot ze mooi bruin en volledig gaar zijn.
5. Stap
Serveer de gebakken konijnenbouten met de gewenste bijgerechten.