ADVERTENTIE

Bron :: HLPhoto for Adobe Stock

Gebakken Konijnenbouten

Een traditioneel Duits gerecht dat de delicate smaak van konijn benadrukt. Het is perfect voor een familiediner of een speciale gelegenheid.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Konijnenbouten

  • 4 Stuk Konijnenbouten Toegevoegd aan

Marinade

  • 2 lepel olijfolie Toegevoegd aan
  • 2 Knoflookteentjes knoflook Toegevoegd aan
  • 1 Splash citroensap Toegevoegd aan
  • 1 TL Rozemarijn Toegevoegd aan
  • 1 TL Tijm Toegevoegd aan
  • 1 TL zout Toegevoegd aan
  • 1 TL Peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Wrijf de konijnenbouten in met de marinade en laat ze minstens een uur (of een nacht) marineren in de koelkast.

2. Stap

Verwarm de oven voor op 200 graden.

3. Stap

Haal de konijnenbouten uit de koelkast en leg ze op een bakplaat.

4. Stap

Braad de konijnenbouten ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven, tot ze mooi bruin en volledig gaar zijn.

5. Stap

Serveer de gebakken konijnenbouten met de gewenste bijgerechten.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

919 recepten

Pasta

117 recepten

Ontbijt

221 recepten

Laat ontbijt

186 recepten

Diner

854 recepten

Dessert

654 recepten

Gebak

205 recepten

Taarten

132 recepten

Vleesgerechten

437 recepten