ADVERTENTIE

Bron :: FB: Zákusky - koláčiky a dobré jedlo.

Gebakken varkenskarbonade met perzik

Gebakken varkenskarbonade met perzik is een gerecht dat ideaal is als hoofdgerecht voor speciale gelegenheden. Dit gerecht combineert de uitstekende smaken van varkensvlees, perzik en kaas.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Hoofdingrediënten

  • 800 gram Varkenskarbonade Toegevoegd aan
  • 2 Stukken Perzik Toegevoegd aan

Andere ingrediënten

  • 200 gram Kaas Toegevoegd aan
  • 50 gram boter Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 °C. Kruid de varkenskarbonade en bak het gedurende 30 minuten in de oven.

2. Stap

Terwijl het varkensvlees geroosterd wordt, schil de perziken, ontpit ze en snijd ze in plakjes.

3. Stap

Haal na 30 minuten het varkenskarbonade uit de oven en leg de perzikplakken bovenop.

4. Stap

Leg de kaas bovenop het varkensvlees en de perziken.

5. Stap

Doe het vlees terug in de oven en bak nog 30 minuten, of tot de kaas is gesmolten.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten