ADVERTENTIE
Bron :: FB: Zákusky - koláčiky a dobré jedlo.
Gebakken varkenskarbonade met perzik
Gebakken varkenskarbonade met perzik is een gerecht dat ideaal is als hoofdgerecht voor speciale gelegenheden. Dit gerecht combineert de uitstekende smaken van varkensvlees, perzik en kaas.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Hoofdingrediënten
- 800 gram Varkenskarbonade
- 2 Stukken Perzik
Andere ingrediënten
- 200 gram Kaas
- 50 gram boter
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
90 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 180 °C. Kruid de varkenskarbonade en bak het gedurende 30 minuten in de oven.
2. Stap
Terwijl het varkensvlees geroosterd wordt, schil de perziken, ontpit ze en snijd ze in plakjes.
3. Stap
Haal na 30 minuten het varkenskarbonade uit de oven en leg de perzikplakken bovenop.
4. Stap
Leg de kaas bovenop het varkensvlees en de perziken.
5. Stap
Doe het vlees terug in de oven en bak nog 30 minuten, of tot de kaas is gesmolten.