ADVERTENTIE
Gefrituurde kalfslever

Gefrituurde kalfslever

Traditionele lekkernij voor liefhebbers van ingewanden

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 600 g Kalfslever Toegevoegd aan
  • 150 g Meel Toegevoegd aan
  • 4 ei Toegevoegd aan
  • 400 g paneermeel Toegevoegd aan
  • zout en peper Toegevoegd aan
  • 500 ml Olie om te bakken Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

25 min.
1. Stap

Reinig de kalfslever en snijd deze in plakjes, klop ze lichtjes en droog ze van het sap.

2. Stap

Breng de gepaneerde lever op smaak met zout, peper en verse kruiden vlak voordat je hem paneert.

3. Stap

Verpak als een klassieke schnitzel in een drievoudige verpakking van gladde bloem, geklopt ei en paneermeel. Bak vervolgens in hete olie op 175°C gedurende ongeveer 10 minuten.

Gefrituurde kalfslever - stap voor stap bereiding 1
4. Stap

Text: na het braden giet je het uiteindelijk over met boter en breng je het op smaak met zout. Dien op met Weense aardappelsalade en citroen met kappertjesappel.

Gefrituurde kalfslever - stap voor stap bereiding 1

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

919 recepten

Pasta

117 recepten

Ontbijt

221 recepten

Laat ontbijt

186 recepten

Diner

854 recepten

Dessert

654 recepten

Gebak

205 recepten

Taarten

132 recepten

Vleesgerechten

437 recepten