ADVERTENTIE

Gehaktballen met spaghetti

Een klassiek Italiaans gerecht dat niet alleen kinderen zal bevallen. Gehaktballen bereid in een aromatische tomatensaus, geserveerd met spaghetti.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Ballen

  • 500 g gehakt Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Eitje Toegevoegd aan
  • 100 g paneermeel Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Zout Toegevoegd aan
  • 1 Artikel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan

Saus

  • 1 plechovka Tomaten in sap Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • 1 en zout en peper Toegevoegd aan
  • 1 en Gemalen basilicum Toegevoegd aan
  • 1 en Gedroogde oregano Toegevoegd aan

Spaghetti

  • 400 g spaghetti Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de ui en knoflook fijn.

2. Stap

Bak de ui en knoflook goudbruin in een pan op middelhoog vuur.

3. Stap

Voeg in een kom het gehakt, de gebakken ui en knoflook, de eieren, de broodkruimels, zout en peper toe. Meng het mengsel goed.

4. Stap

Vorm ballen uit het vleesmengsel en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.

5. Stap

Bak de gehaktballen 15 minuten lang in een voorverwarmde oven.

6. Stap

Bereid intussen de saus voor. Bak de ui en knoflook in de pan, voeg een blik tomaten, zout, peper, basilicum en oregano toe. Laat de saus 10 minuten sudderen.

7. Stap

Voeg de gebakken gehaktballen toe aan de saus en kook nog 15 minuten.

8. Stap

Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Meng de afgegoten spaghetti met de gehaktballen en de saus.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten