ADVERTENTIE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/k0TvFsWCDuITXEdnXSPM/4e53d4fffddfe692d88f9eaaf5f951.jpeg)
Bron :: Pixabay: RitaE
Gehakte biefstuk met kaas
Een smakelijke en kaasachtige gehakte biefstuk die elke vleesliefhebber zal waarderen. Dit recept is eenvoudig.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 700 g varkensgehakt
- 200 g Geraspte harde kaas
- 1 el Mosterd
- 1 stukjes ei
- zout en peper
- paneermeel
- Frituurolie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
We mengen het gehakt met geraspte kaas, mosterd, een ei, kruiden en een beetje zout.
2. Stap
We maken schnitzels van het vlees, die we in broodkruimels rollen en bakken in olie.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Nieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Reels
NieuwFavoriete recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Top categorieën
Gehakte biefstuk met kaas
Een smakelijke en kaasachtige gehakte biefstuk die elke vleesliefhebber zal waarderen. Dit recept is eenvoudig.
60
Notulen4
Aantal portiesProcedure
1. Stap
We mengen het gehakt met geraspte kaas, mosterd, een ei, kruiden en een beetje zout.
2. Stap
We maken schnitzels van het vlees, die we in broodkruimels rollen en bakken in olie.
Ingrediënten
700 g
varkensgehakt
200 g
Geraspte harde kaas
1 el
Mosterd
1 stukjes
ei
zout en peper
paneermeel
Frituurolie
Hoe heb je dit recept gemaakt?