Bron :: milanfoto from Getty Images
Gemarineerde varkenskoteletten
Lekkere en sappige gemarineerde varkenskoteletten, vooral populair tijdens het BBQ seizoen. Deze gekruide steaks zijn het beste als ze een nacht worden gemarineerd, zodat ze genoeg tijd hebben om alle heerlijke smaken van de marinade te absorberen.
Ingrediënten
Schnitzels
- 4 Stukken Varkensschnitzels
Marinade
- 2 kruidnagel knoflook
- 60 ml Sojasaus
- 60 ml olijfolie
- 1 theelepel Gemalen paprika
- 1 theelepel gemalen zwarte peper
- 1 theelepel Rozemarijn
- 1 theelepel Tijm
Laatste folders
Procedure
Bereid eerst de marinade voor. Voeg de teentjes knoflook, sojasaus, olijfolie, gemalen paprika, gemalen zwarte peper, rozemarijn en tijm toe aan de blender. Mix alles goed.
Was en droog de varkenskoteletten. Leg ze dan in een kom en giet de marinade erover. Laat de koteletten minstens 3 uur marineren, maar het liefst de hele nacht, zodat de marinade in het vlees kan trekken.
Na het marineren verwarm je de grill. Breng de steaks over naar de grill en grill ze ongeveer 5-7 minuten aan beide kanten of totdat ze naar uw smaak klaar zijn. Vergeet niet de steaks tijdens het grillen te draaien.