ADVERTENTIE
Bron :: Vladimir Mironov from Canva
Geroosterd lamsvlees
Dit recept voor geroosterd lamsvlees met rozemarijn en tijm is een geweldige keuze voor een origineel diner.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Vlees
- 1 stuk Lamsschouder
- 2 theelepels zout
- 1 theelepel gemalen zwarte peper
Olie en kruiden
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 theelepels Verse rozemarijn
- 2 theelepels Verse tijm
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
120 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Stap
Zout het vlees en kruid het.
3. Stap
Wrijf het vlees in met olijfolie.
4. Stap
Bestrooi het vlees met rozemarijn en tijm.
5. Stap
Doe het vlees in de oven en bak het 2 uur tot het goudbruin is.
6. Stap
Vergeet niet om het vlees tijdens het bakken meerdere keren te besprenkelen met het sap uit de braadpan.