ADVERTENTIE

Bron :: Vladimir Mironov from Canva

Geroosterd lamsvlees

Dit recept voor geroosterd lamsvlees met rozemarijn en tijm is een geweldige keuze voor een origineel diner.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Vlees

  • 1 stuk Lamsschouder Toegevoegd aan
  • 2 theelepels zout Toegevoegd aan
  • 1 theelepel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan

Olie en kruiden

  • 2 eetlepels olijfolie Toegevoegd aan
  • 2 theelepels Verse rozemarijn Toegevoegd aan
  • 2 theelepels Verse tijm Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

120 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 200°C.

2. Stap

Zout het vlees en kruid het.

3. Stap

Wrijf het vlees in met olijfolie.

4. Stap

Bestrooi het vlees met rozemarijn en tijm.

5. Stap

Doe het vlees in de oven en bak het 2 uur tot het goudbruin is.

6. Stap

Vergeet niet om het vlees tijdens het bakken meerdere keren te besprenkelen met het sap uit de braadpan.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten