ADVERTENTIE
Bron :: brebca from Getty Images Pro
Geroosterde kippenvleugels
Een uitstekend recept voor knapperige geroosterde kippenvleugels, gecoat in een geweldige marinade. Deze simpele en snelle optie voor het diner zal bij het hele gezin in de smaak vallen.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 1 kg Kippenvleugels
- 3 el olijfolie
- 2 stukjes knoflook
- 1 stukjes citroen
- 1 Artikel Gemalen paprika
- 1 Artikel korrel zout
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Meng in een kom olijfolie, geperste knoflook, gemalen paprika en het sap van een citroen.
2. Stap
Maak de kippenvleugels schoon, droog ze af en bestrijk ze met marinade. Laat ze minstens 30 minuten rusten in de koelkast.
3. Stap
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg bakpapier op de bakplaat en verdeel de kippenvleugels erover. Bak 25-30 minuten, of tot de vleugels goudbruin en knapperig zijn.
4. Stap
Bestrooi de klaargemaakte vleugels met zout, voeg naar smaak versgemalen zwarte peper toe en serveer.