ADVERTENTIE

Bron :: Azurita from Getty Images

Geroosterde varkensnek in de oven

Een eenvoudig en heerlijk recept voor geroosterde varkensnek in de oven, perfect voor elke speciale gelegenheid.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Varkensnek

  • 1 stuk Varkensnek Toegevoegd aan
  • 4 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 2 lepels zout Toegevoegd aan
  • 1 lepel Zwarte peper Toegevoegd aan

Saus

  • 250 milliliter rode wijn Toegevoegd aan
  • 2 lepels boter Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

120 min.
1. Stap

Meng zout en peper en smeer het vlees zachtjes in. Plet de knoflook en wrijf het in het vlees.

2. Stap

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

3. Stap

Doe het vlees in de oven en bak het 1 uur.

4. Stap

Verwarm ondertussen de boter in een kleine pan en voeg de rode wijn toe.

ADVERTENTIE
5. Stap

Verwarm op een lage temperatuur gedurende ongeveer 15 minuten.

6. Stap

Overgiet het vlees met de voorbereide saus en bak nog 30 minuten.

7. Stap

Vlees uit de oven halen en 10 minuten laten rusten voor het serveren.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Geroosterde varkensnek in de oven

Een eenvoudig en heerlijk recept voor geroosterde varkensnek in de oven, perfect voor elke speciale gelegenheid.

120
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Meng zout en peper en smeer het vlees zachtjes in. Plet de knoflook en wrijf het in het vlees.

2. Stap

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

3. Stap

Doe het vlees in de oven en bak het 1 uur.

4. Stap

Verwarm ondertussen de boter in een kleine pan en voeg de rode wijn toe.

5. Stap

Verwarm op een lage temperatuur gedurende ongeveer 15 minuten.

6. Stap

Overgiet het vlees met de voorbereide saus en bak nog 30 minuten.

7. Stap

Vlees uit de oven halen en 10 minuten laten rusten voor het serveren.

Ingrediënten
Varkensnek
1 stuk
Varkensnek
4 kruidnagel
knoflook
2 lepels
zout
1 lepel
Zwarte peper
Saus
250 milliliter
rode wijn
2 lepels
boter