:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/gBdxEnHOws3Em92YG47W/fcf820c4cf035d64fb2aa8a5e28165.jpeg)
Bron :: Azurita from Getty Images
Geroosterde varkensnek in de oven
Een eenvoudig en heerlijk recept voor geroosterde varkensnek in de oven, perfect voor elke speciale gelegenheid.
Ingrediënten
Varkensnek
- 1 stuk Varkensnek
- 4 kruidnagel knoflook
- 2 lepels zout
- 1 lepel Zwarte peper
Saus
- 250 milliliter rode wijn
- 2 lepels boter
Laatste folders
Procedure
Meng zout en peper en smeer het vlees zachtjes in. Plet de knoflook en wrijf het in het vlees.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Doe het vlees in de oven en bak het 1 uur.
Verwarm ondertussen de boter in een kleine pan en voeg de rode wijn toe.
Verwarm op een lage temperatuur gedurende ongeveer 15 minuten.
Overgiet het vlees met de voorbereide saus en bak nog 30 minuten.
Vlees uit de oven halen en 10 minuten laten rusten voor het serveren.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Geroosterde varkensnek in de oven
Een eenvoudig en heerlijk recept voor geroosterde varkensnek in de oven, perfect voor elke speciale gelegenheid.
Meng zout en peper en smeer het vlees zachtjes in. Plet de knoflook en wrijf het in het vlees.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Doe het vlees in de oven en bak het 1 uur.
Verwarm ondertussen de boter in een kleine pan en voeg de rode wijn toe.
Verwarm op een lage temperatuur gedurende ongeveer 15 minuten.
Overgiet het vlees met de voorbereide saus en bak nog 30 minuten.
Vlees uit de oven halen en 10 minuten laten rusten voor het serveren.
Hoe heb je dit recept gemaakt?