ADVERTENTIE

Gevulde Gebakken Aardappelen

Een delicate en smakelijke recept voor gebakken aardappelen gevuld met roomsaus. Dit recept is een geweldige aanvulling op elke hoofdmaaltijd.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Aardappelen

  • 4 Stukken aardappel Toegevoegd aan
  • 2 Lepels olijfolie Toegevoegd aan
  • 1 knijpen zout en peper Toegevoegd aan

Vullen

  • 200 g spek Toegevoegd aan
  • 200 milliliter Slagroom Toegevoegd aan
  • 100 g geraspte kaas Toegevoegd aan
  • 1 Lepels knoflook Toegevoegd aan
  • 2 Lepels Bieslook Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 200°C. Was de aardappelen, droog ze en wrijf ze in met olijfolie. Bestrooi ze daarna met zout en peper.

2. Stap

Bak de aardappelen ongeveer 60 minuten in de oven of tot ze zacht zijn.

3. Stap

Bak intussen de spek knapperig in een pan en voeg de gehakte knoflook toe.

4. Stap

Voeg de room toe en kook tot de saus begint in te dikken. Verwijder dan van het vuur en roer de geraspte kaas en bieslook erdoor.

5. Stap

Haal de aardappelen uit de oven en snijd ze in het midden. Vul ze met roomsaus met spek en serveer.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten