ADVERTENTIE
Gevulde Gebakken Aardappelen
Een delicate en smakelijke recept voor gebakken aardappelen gevuld met roomsaus. Dit recept is een geweldige aanvulling op elke hoofdmaaltijd.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Aardappelen
- 4 Stukken aardappel
- 2 Lepels olijfolie
- 1 knijpen zout en peper
Vullen
- 200 g spek
- 200 milliliter Slagroom
- 100 g geraspte kaas
- 1 Lepels knoflook
- 2 Lepels Bieslook
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 200°C. Was de aardappelen, droog ze en wrijf ze in met olijfolie. Bestrooi ze daarna met zout en peper.
2. Stap
Bak de aardappelen ongeveer 60 minuten in de oven of tot ze zacht zijn.
3. Stap
Bak intussen de spek knapperig in een pan en voeg de gehakte knoflook toe.
4. Stap
Voeg de room toe en kook tot de saus begint in te dikken. Verwijder dan van het vuur en roer de geraspte kaas en bieslook erdoor.
5. Stap
Haal de aardappelen uit de oven en snijd ze in het midden. Vul ze met roomsaus met spek en serveer.