ADVERTENTIE

Bron :: Cons Ramirez from Getty Images

Gevulde pannenkoeken op de hartige manier

Lekkere en voedzame gevulde pannenkoeken, die niet alleen uw smaakpapillen zullen waarderen, maar ook uw gezondheid. Ze zijn ideaal voor een gezond avondmaal of een feestje met familie en vrienden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Pannenkoekenmand

  • 250 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 500 ml melk Toegevoegd aan
  • 4 stukjes Eieren Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Zout Toegevoegd aan

Vulling

  • 200 g ham Toegevoegd aan
  • 300 g Kaas spread Toegevoegd aan
  • 2 stukjes Lente-ui Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Eerst bereiden we het pannenkoekenbeslag voor.

2. Stap

We doen alle ingrediënten voor het deeg in één grote kom en kloppen ze tot een glad mengsel.

3. Stap

We laten het deeg 30 minuten rusten.

4. Stap

Bereid intussen de vulling voor. Snijd de ham en lente-ui in kleine stukjes en meng met de rauwe spread.

5. Stap

We bakken pannenkoeken in een pan met een beetje olie. Als de ene kant klaar is, draaien we hem om en besmeren we de vulling op de bovenkant, die al gebakken is.

6. Stap

We bakken de pannenkoeken goudbruin en serveren ze heet.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten