:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/I_OdyDFa1E2Cgo_6wzmg/209a89f11fc47043dd98dcdc867a3f.jpeg)
Bron :: minadezhda from Getty Images
Gezonde appelmuffins
Lekkere en gezonde appelmuffins die perfect zijn als ontbijt of tussendoortje.
Ingrediënten
- 3 stuk Middelgrote appels
- 2 stuk Eieren
- 200 g Cottage kaas
- 2 stuk bananen
- 150 g Havervlokken
- 1 en Bakpoeder
- korrel zout
- Kaneel naar smaak
Laatste folders
Procedure
Begin met het raspen van je appels en het snijden van je bananen.
Meng vervolgens in een kom de eieren met de kwark.
Voeg de geraspte appels en bananen toe en meng goed.
Meng in een andere kom de havermout met het bakpoeder, zout en kaneel. Voeg de droge ingrediënten toe aan de natte en meng grondig.
Ik raad aan om het deeg ongeveer 10 minuten te laten zitten zodat de havermout het vocht kan opnemen.
Vul de muffinvormpjes met het beslag en bak ze ongeveer 25 minuten op 180°C of tot ze goudbruin zijn. Test met een tandenstoker of ze droog zijn.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Gezonde appelmuffins
Lekkere en gezonde appelmuffins die perfect zijn als ontbijt of tussendoortje.
Begin met het raspen van je appels en het snijden van je bananen.
Meng vervolgens in een kom de eieren met de kwark.
Voeg de geraspte appels en bananen toe en meng goed.
Meng in een andere kom de havermout met het bakpoeder, zout en kaneel. Voeg de droge ingrediënten toe aan de natte en meng grondig.
Ik raad aan om het deeg ongeveer 10 minuten te laten zitten zodat de havermout het vocht kan opnemen.
Vul de muffinvormpjes met het beslag en bak ze ongeveer 25 minuten op 180°C of tot ze goudbruin zijn. Test met een tandenstoker of ze droog zijn.
Hoe heb je dit recept gemaakt?