ADVERTENTIE

Gezonde koekjes

Gezonde en smakelijke koekjes die zelfs na 3-4 dagen nog zacht zijn.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
38
  • 100 g Gemalen havermout Toegevoegd aan
  • 130 g Gladde speltmeel Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Chia Toegevoegd aan
  • 1 el kokosnoot Toegevoegd aan
  • 30 g Gemalen noten Toegevoegd aan
  • 2 Artikel Pindakaas Toegevoegd aan
  • 3 el Honing Toegevoegd aan
  • 12 bal bakpoeder Toegevoegd aan
  • 2 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 125 g Zachte boter Toegevoegd aan
  • Vrijwillige vanillesuiker bittere chocolade Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

40 min.
1. Stap

Mix vlokken en noten, combineer dan alle ingrediënten en kneed het deeg.

2. Stap

We vormen ballen uit het deeg in onze handen, die we op een met bakpapier beklede bakplaat leggen.

3. Stap

Bak op 180°C tot goudbruin, ongeveer 12-15 minuten (afhankelijk van de oven).

4. Stap

Laat het afkoelen en bewaar het in een afsluitbare container.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Patush

Gezonde koekjes

Gezonde en smakelijke koekjes die zelfs na 3-4 dagen nog zacht zijn.

40
Notulen
38
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Mix vlokken en noten, combineer dan alle ingrediënten en kneed het deeg.

2. Stap

We vormen ballen uit het deeg in onze handen, die we op een met bakpapier beklede bakplaat leggen.

3. Stap

Bak op 180°C tot goudbruin, ongeveer 12-15 minuten (afhankelijk van de oven).

4. Stap

Laat het afkoelen en bewaar het in een afsluitbare container.

Ingrediënten
100 g
Gemalen havermout
130 g
Gladde speltmeel
1 Artikel
Chia
1 el
kokosnoot
30 g
Gemalen noten
2 Artikel
Pindakaas
3 el
Honing
12 bal
bakpoeder
2 stukjes
ei
125 g
Zachte boter
Vrijwillige vanillesuiker bittere chocolade