ADVERTENTIE
Bron :: FB: Zákusky - koláčiky a dobré jedlo.
Gistpuddingkoeken
Recept voor heerlijke gistpuddingkoeken die ik in het weekend bak.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
12
Vaak
- 500 g gewoon meel
- 50 g suiker
- 1 verpakking Instant gist
- 1 kopje Warme melk
- 1⁄2 Artikel Zout
- 2 stukjes ei
- 100 g boter
Pudding
- 2 pakketten chocoladepudding
- 5 eetlepels suiker
- 1⁄2 l melk
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
120 min.
1. Stap
We bereiden het gistdeeg voor - met bloem, suiker, gist, warme melk, zout, eieren en boter.
2. Stap
We laten het deeg ongeveer een uur rijzen in een warme omgeving, totdat het in volume is verdubbeld.
3. Stap
Bereid intussen de pudding volgens de instructies op de verpakking. Laat de pudding afkoelen.
4. Stap
We rollen het gerezen deeg uit, smeren de afgekoelde pudding erop en rollen het op.
5. Stap
We zetten de taart in een voorverwarmde oven op 180°C voor ongeveer 20-25 minuten.