ADVERTENTIE
Bron :: irynamelnykphotos from Canva
Glutenvrij brood
Een smakelijk en aromatisch brood, ideaal voor degenen die de inname van gluten moeten of willen beperken. Dit recept is eenvoudig en vereist geen speciale bakvaardigheden.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
1
- 400 g Glutenvrij meel
- 1 theelepel zout
- 2 theelepels Droge gist
- 1 theelepel suiker
- 2 eetlepels olijfolie
- 400 ml water
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
180 min.
1. Stap
Meng alle droge ingrediënten (meel, zout, gist, suiker) in een kom.
2. Stap
Voeg de olijfolie en het water toe.
3. Stap
Meng alles samen tot je een glad deeg hebt.
4. Stap
Laat het deeg rusten op een warme plaats voor 1 uur.
5. Stap
Verwarm de oven voor op 190 °C.
6. Stap
Bak het glutenvrije brood gedurende 45-50 minuten.