:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/_v9YG5J0QI84dsWMuvaU/6f3b79adb8f049ead646680d496cf8.jpeg)
Bron :: Pexels from Pixabay
Glutenvrije yoghurt muffins
Fantastische glutenvrije yoghurtmuffins die vooral lekker zijn voor mensen met een glutenintolerantie.
Ingrediënten
- 200 g Glutenvrij meel
- 2 Artikel Bakpoeder
- korrel zout
- 120 g Suiker
- 2 stuk Eieren
- 200 ml Yoghurt
- 50 ml Plantaardige olie
- 1 Artikel Vanille-extract
- 100 g Chocoladestukjes
Laatste folders
Procedure
Meng glutenvrij meel, bakpoeder, zout en suiker in een kom.
Klop in een andere kom de eieren los met de yoghurt, olie en vanille-extract.
Voeg de droge ingrediënten toe aan de natte en meng alles goed door elkaar. Voeg als laatste de chocoladeschilfers toe.
Verdeel het beslag over de muffinvormpjes (ongeveer 2/3 van de hoogte van het muffinvormpje, zodat de muffins ruimte hebben om te rijzen) en bak ze in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 20-25 minuten.
Nadat je de muffins uit de oven hebt gehaald, laat je ze afkoelen en kun je ze uit de vormpjes halen.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Glutenvrije yoghurt muffins
Fantastische glutenvrije yoghurtmuffins die vooral lekker zijn voor mensen met een glutenintolerantie.
Meng glutenvrij meel, bakpoeder, zout en suiker in een kom.
Klop in een andere kom de eieren los met de yoghurt, olie en vanille-extract.
Voeg de droge ingrediënten toe aan de natte en meng alles goed door elkaar. Voeg als laatste de chocoladeschilfers toe.
Verdeel het beslag over de muffinvormpjes (ongeveer 2/3 van de hoogte van het muffinvormpje, zodat de muffins ruimte hebben om te rijzen) en bak ze in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 20-25 minuten.
Nadat je de muffins uit de oven hebt gehaald, laat je ze afkoelen en kun je ze uit de vormpjes halen.
Hoe heb je dit recept gemaakt?