ADVERTENTIE

Het beste pizzadeeg

Recept voor het ideale knapperige en luchtige pizzadeeg dat altijd lukt. Het zal niet alleen aantrekkelijk zijn vanwege zijn uitzonderlijke smaak, maar ook vanwege zijn geur. Bereid deze ingrediënten voor en ga aan de slag met koken!

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
1
  • 500 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Droge gist Toegevoegd aan
  • 1 theelepel suiker Toegevoegd aan
  • 2 theelepels Zout Toegevoegd aan
  • 2 el olijfolie Toegevoegd aan
  • 325 ml water Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

120 min.
1. Stap

In de kom mengen we alle droge ingrediënten.

2. Stap

We voegen olijfolie en water toe en werken een glad deeg uit.

3. Stap

We laten het deeg vaak ongeveer 90 minuten op een warme plaats rijzen totdat het in volume verdubbeld is.

4. Stap

Na het rijzen leggen we het deeg op een met bloem bestoven werkblad en rollen we het uit tot de gewenste vorm.

ADVERTENTIE
5. Stap

Nu kunnen we het deeg beleggen naar eigen keuze en bakken in een voorverwarmde oven op 250 graden.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Het beste pizzadeeg

Recept voor het ideale knapperige en luchtige pizzadeeg dat altijd lukt. Het zal niet alleen aantrekkelijk zijn vanwege zijn uitzonderlijke smaak, maar ook vanwege zijn geur. Bereid deze ingrediënten voor en ga aan de slag met koken!

120
Notulen
1
Aantal porties
Procedure
1. Stap

In de kom mengen we alle droge ingrediënten.

2. Stap

We voegen olijfolie en water toe en werken een glad deeg uit.

3. Stap

We laten het deeg vaak ongeveer 90 minuten op een warme plaats rijzen totdat het in volume verdubbeld is.

4. Stap

Na het rijzen leggen we het deeg op een met bloem bestoven werkblad en rollen we het uit tot de gewenste vorm.

5. Stap

Nu kunnen we het deeg beleggen naar eigen keuze en bakken in een voorverwarmde oven op 250 graden.

Ingrediënten
500 g
gewoon meel
1 stukjes
Droge gist
1 theelepel
suiker
2 theelepels
Zout
2 el
olijfolie
325 ml
water