:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/locdogHy97vmrHFqC4Ih/e64f950d6300565f507424d6c05cd6.png)
Het beste pizzadeeg
Recept voor het ideale knapperige en luchtige pizzadeeg dat altijd lukt. Het zal niet alleen aantrekkelijk zijn vanwege zijn uitzonderlijke smaak, maar ook vanwege zijn geur. Bereid deze ingrediënten voor en ga aan de slag met koken!
Ingrediënten
- 500 g gewoon meel
- 1 stukjes Droge gist
- 1 theelepel suiker
- 2 theelepels Zout
- 2 el olijfolie
- 325 ml water
Laatste folders
Procedure
In de kom mengen we alle droge ingrediënten.
We voegen olijfolie en water toe en werken een glad deeg uit.
We laten het deeg vaak ongeveer 90 minuten op een warme plaats rijzen totdat het in volume verdubbeld is.
Na het rijzen leggen we het deeg op een met bloem bestoven werkblad en rollen we het uit tot de gewenste vorm.
Nu kunnen we het deeg beleggen naar eigen keuze en bakken in een voorverwarmde oven op 250 graden.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Het beste pizzadeeg
Recept voor het ideale knapperige en luchtige pizzadeeg dat altijd lukt. Het zal niet alleen aantrekkelijk zijn vanwege zijn uitzonderlijke smaak, maar ook vanwege zijn geur. Bereid deze ingrediënten voor en ga aan de slag met koken!
In de kom mengen we alle droge ingrediënten.
We voegen olijfolie en water toe en werken een glad deeg uit.
We laten het deeg vaak ongeveer 90 minuten op een warme plaats rijzen totdat het in volume verdubbeld is.
Na het rijzen leggen we het deeg op een met bloem bestoven werkblad en rollen we het uit tot de gewenste vorm.
Nu kunnen we het deeg beleggen naar eigen keuze en bakken in een voorverwarmde oven op 250 graden.
Hoe heb je dit recept gemaakt?