ADVERTENTIE

Bron :: Believe_In_Me from Getty Images

Het beste vlees om te grillen

Gegrild vlees is een klassiek zomergerecht dat bijzonder smakelijk is wanneer het onder de open lucht wordt bereid.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 kg Vlees Toegevoegd aan
  • 2 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 4 lepels olie Toegevoegd aan
  • 100 ml Sojasaus Toegevoegd aan
  • 2 stukjes knoflook Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Snijd het vlees in middelgrote stukken en doe het in een kom. Voeg er olie, sojasaus en gehakte knoflook aan toe. Snijd de ui in ringen en voeg deze ook toe. Meng alles goed, dek af en laat het minstens 2 uur marineren, maar bij voorkeur 's nachts.

2. Stap

Haal het vlees uit de marinade en laat het minstens 30 minuten op kamertemperatuur staan voordat je gaat grillen.

3. Stap

Verhit de grill tot een middelhoog vuur. Leg het vlees op de grill en gril het aan elke kant, afhankelijk van de dikte van de stukken vlees en de temperatuur van de grill.

4. Stap

Bestrijk het vlees tijdens het grillen met de rest van de marinade. Als het vlees klaar is, haal het van de grill en laat het minstens 5 minuten rusten voordat je het serveert.

5. Stap

Serveer gegrilde groenten, aardappelen of een andere bijgerecht naar keuze met het vlees. Eet smakelijk!

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten