ADVERTENTIE
Bron :: Pixabay: Einladung_zum_Essen
Hokkaido Pompoensoep met Kokosmelk
Recept voor Hokkaido pompoensoep met kokosmelk, ideaal voor de lunch.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 1 stukjes Hokkaido pompoen
- 1 l Groentesoep
- 1 stukjes De Ui
- 2 kruidnagel knoflook
- 1 stukjes Rode paprika
- 400 ml kokosmelk
- 1 stukjes Ginger
- 1 stukjes Chili peper
- 1 Artikel Kurkuma
- 2 el Raapzaadolie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
We maken de pompoen schoon, snijden hem in kleinere stukken en verwijderen de zaden.
2. Stap
Snijd de ui, knoflook en paprika fijn.
3. Stap
Verhit de olie in een pan, voeg de ui, knoflook, paprika, gehakte chili peper en geraspte gember toe. Bak het een tijdje.
4. Stap
We voegen pompoen en kurkuma toe en roerbakken alles samen.
5. Stap
We vullen aan met groentebouillon, voegen kokosmelk toe en koken tot het zacht is.
6. Stap
Dan mixen we alles tot het glad is en kruiden het met zout en specerijen.
7. Stap
We serveren het warm met geroosterd brood.